Athletic Bilbao maçı hazırlıkları başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçemiz, 11 Aralık Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Athletic Bilbao ileoynayacağı UEFA Avrupa Ligi 6. hafta maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman, salonda core hareketleriyle başladı. Ardından sahada ısınma, pas ve koordinasyon çalışmaları yapan futbolcularımız, antrenmanı dar alanda yaptığı çift kale maçlarla tamamladı.

Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmanın ilk 11’inde başlayan ve 60 dakika üzeri süre alan oyuncularımız ise antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla noktaladı.

Futbol A Takımımız hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Basın Fotoğrafları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Athletic Bilbao maçı hazırlıkları başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin