Erzurumspor FK maçı hazırlıkları başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. hafta maçında 5 Şubat Çarşamba günü saat 20.30’da Erzurumspor FK’yı ağırlayacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho yönetiminde yapılan antrenman, salonda core çalışması ile başladı. Ardından sahada ısınma, koordinasyon ve çabukluk programları ile çalışmalarına devam eden Takımımız, daha sonrasında ise pas ve şut çalışması yaptı. Takımımız günün antrenmanını, dar alanda oynadığı çift kale maçlarla noktaladı.

Dün oynanan Çaykur Rizespor maçına ilk 11’de başlayan ve 60 dakika süre alan oyuncularımız ise rejenerasyon ve aktif dinlenmeye yönelik programlar uyguladı.

Futbol A Takımımız yarın yapacağı antrenman ile Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Basın Fotoğrafları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erzurumspor FK maçı hazırlıkları başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin