Dries Mertens: “Bu ülkeyi çok seviyorum”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Unutulmaz futbolcularımız arasına adını yazdıran Dries Mertens, Başakşehir maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Dries’in Galatasaray forması ile bir maç sonundaki son açıklaması şöyle oldu:

“Söyleyeceğim çok şey var ama söyleyebileceğim şeyler çok kısa olur. Herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Burada çok uzun bir süre geçirdim. Sonunda diyebileceğim şey Türkiye çok güzel bir ülke. Çok güzel insanlardan oluşan bir ülke.” 

“Muslera burada 14 sene geçirdi. Onun nasıl duygular içinde olduğunu biliyorum. Ciro burada doğdu, buradan başka bir yeri de bilmiyor. Şimdi ona gideceğimizi açıklamamız gerekiyor ama nasıl yapacağımızı bilmiyorum. Bu ülkeyi çok seviyorum. Buradaki insanları çok seviyorum. Çok fazla sevgi gösterdiler. Evden çıkarken, dışarıda, her yerde bu sevgiyi gösterdiler. Bütün taraftarlar, herkes bize sevgi gösterdi.” 

“Eşimin anons yapacağını bilmiyordum. Çok şükür gol attım ve onun sesini duydum. Ben oyum o da ben. Senelerdir birlikteyiz. Her güçlü erkeğin arkasında güçlü bir kadın bulunuyor. “

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dries Mertens: “Bu ülkeyi çok seviyorum”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin