Galatasarayımızın, Trendyol Süper Lig 2025/26 Sezonu’nun 13. haftasında oynadığı Gençlerbirliği maçı sonrası Kazımcan Karataş, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Kazımcan’ın maç sonu açıklamaları şu şekilde:
“Öncelikle beni her zaman destekleyen aileme, yanımda olan Okan hocam ve ekibine, takımdaki ağabeylerime çok teşekkür ederim. Aslında benim zorlu bir sürecim oldu fakat burada hiç yılmadım. Mental ve fiziken kendimi hep hazır tuttum. Sezon başından beri iyi çalışıyorum. Bugün takım olarak da iyi mücadele ettik. Sahada hocanın istediklerini yapmaya çalıştık. Yaptığımız dakikalarda da golü bulduk. Bunun için de mutluyuz. Üç puanı aldığımız için de ayrıca mutluyuz.”
“Takımdaki tecrübeli ağabeylerim, hocam ve teknik ekip bana çok yardım ettiler. Bu süreçte her zaman kendimi saha içinde ve saha dışında hazır tuttum. Onların yardımlarıyla beraber bugün takıma katkı verdiysem ne mutlu bana. Bunun için de kendimle çok gurur duyuyorum.”



