Ziraat Türkiye Kupası’nda 3-1 kazandığımız İstanbulspor maçı sonrası futbolcumuz Kaan Ayhan, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Kaan Ayhan’ın açıklamaları şu şekilde:
“Bizim için iyi bir maç oldu. Bazı şeyleri gördük. Bazı oyuncular yeni pozisyonda oynadı. Yeni, genç oyuncularımızı gördük. Bu açıdan iyi bir maç oldu. Daha iyi bir skorla da bitirebilirdik. Oyun tarzımız ve sonuçla mutluyuz. Ahmed ve rakip kaleci için üzgünüz. Ahmed gol ve asistle oynarken maçın böyle bitmesine üzüldük. İnşallah en kısa sürede aramıza döner.“
Şampiyonlar Ligi’ndeki Juventus eşleşmesine dair görüşleri de sorulan Kaan Ayhan:
“Başka büyük bir takım bizi bekliyor. Korkmamıza gerek yok. Buradaki maçta taraftarımızla birlikte kazanmak istiyoruz. Oradaki maç zor olacak ama kazanmak istiyoruz. Güçlü bir takımız. Bunu Şampiyonlar Ligi’nde gösterdik. Korkmadan mücadele edeceğiz ve inşallah iki maçta galip çıkacağız.”



