Gülşah Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Yüksek Sosyete’, ‘Umudun Kıyısında’, ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’ ve ‘Kasaba Doktoru’nda rol alan Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti. İki yıldır kanser tedavisi gören 38 yaşındaki oyuncu ile ilgili acı haberi eşi Gökhan Günal duyurdu.

2018’de dünyaevine girdiği Gülşah Çomoğlu’nun fotoğrafını paylaşan Gökhan Günal, “Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesini maalesef kaybettik” ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ İSİMLER SON GÖREVLERİNİ YAPTI

Çomoğlu için Üsküdar Altunizade’de bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Çomoğlu’nun ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.

İlayda Alişan, Hazal Subaşı, Zuhal Olcay ve Görkem Sevindik gibi ünlü isimler de Çomoğlu’nun cenazesine katılarak son görevlerini yaptılar. Gülşah Çomoğlu’nun eşi Gökhan Günal, taziyeleri kabul etti.

KANLICA MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı, dualar edildi. Çomoğlu, Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.

GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?

2018 yılında Gökhan Günal ile evlenen Gülşah Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyunculuk yapmaya başladı.

Yüksek Sosyete, Umudun Kıyısında, Behzat Ç., Bir Ankara Polisiyesi ve Kasaba Doktoru adlı yapımlarda rol alan Gülşah Çomoğlu, ‘İki Efendinin Kuşağı’, ‘Troyalı Kadınlar’, ‘Kafatası’, ‘Yeşil Kuş’, ‘Tanrı’, ‘Hürrem Sultan’, ‘Camdan Kalp’ ve ‘Venedik Taciri’ adlı tiyatro oyunlarında rol aldı.

‘Unutma Beni’ adlı dizide canlandırdığı Asuman karakteriyle tanındı. Çomoğlu’nun Duru adını verdiği, iki yaşında bir kızı bulunuyor.

Kaynak : http://www.milliyet.com.tr/cadde/gulsah-comoglu-son-yolculuguna-ugurlandi-7134778

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gülşah Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin