Teknik Direktörümüz Okan Buruk’tan özel açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray YouTube Katıl Üyeleri’ne özel gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Şampiyonlukla taçlandırdığımız sezondan gelecek sezon planlamasına ve transferlere ilişkin önemli açıklamalarda bulunan hocamızın Galatasaray Adası’nda verdiği röportajdan satırbaşları şu şekilde:

“GALATASARAY’IN HEDEFLERİ HER ZAMAN ÇOK BÜYÜK”

Galatasaraylıları mutlu etmek için iki sene büyük çaba sarf ettik. Bu kupaları kazandık. Lige başlamadan Süper Kupa oynanması düşünülüyor. Orada da bir kupa almak için yarışacağız. Çok hak ettiğimiz, mücadele ettiğimiz bir sezondu. Sadece futbolu, teknik heyet, başkanımız, yönetimimiz değil taraftarımızla, camiamızla bir bütün olduk. Bu bütünlük bize başarıyı getirdi. Aynı bütünlüğü devam ettirmemiz gerekiyor. Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli bir hedef. Şampiyonlar Ligi’ne katılıp kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Galatasaray’ın hedefleri çok büyük. Küçük olamaz. Taraftar ve camia buna izin vermez. Galatasaray kazandıkça üstüne koyarak giden bir takım. Hedefimiz önümüzdeki sene yine bu kupaları kazanmak. Onun için motiveyiz. Şampiyonluk motivasyonumuzu düşürmedi. Bu sene yeni bir şampiyonluğa odaklanmak, Avrupa’da başarıya odaklanmak zorundayız. 

“ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM SEYRETTİRMEK İSTİYORUZ”

Transfer çalışmalarımız sürüyor. Buradan ayrılmadım. Galatasaray taraftarını çok fazla mutlu edecek opsiyonumuz olduğunu söyleyebilirim. Başkanımız çok istekli. Bize transfer konusunda ne istersek yapacağımızı söyledi. Bu çok sevindirici. Başkanımızın, Yönetim Kurulumuzun desteğiyle yeni sezonda Galatasaray taraftarına çok güçlü bir takım seyrettirmek istiyoruz.

“SON HAFTAYA KENDİMİZE GÜVENEREK GİRDİK”

 Çok iyi ve kaliteli bir takımız. Yüzde yüz konsantre olup her şeye doğru odaklandığımızda çok başarılıyız. Futbol içersinde elbette her şey var ama son hafta şampiyonluğu kaybetmekle ilgili hiç korkum olmadı. Oyuncuların motivasyonunu burada gördük. Kendi içimizde bir aile olmamızı, bir arada olmayı gördük. Başkanımızla hep bizimle birlikte oldu. Desteklerini sundu. O maçı unutup aile ortamını kurduktan sonra son haftaya yine kendimize güvenerek girdik. Sahada da bunu net bir şekilde gösterdik. 

“Öyle bir sene oldu ki iki takım da kırılma anını yaşayamadı. İki takım da birbirine çok takın gitti. Kasımpaşa, Karagümrük maçı son dakika golleri, o periyotta Fenerbahçe’nin kaybettiği puanlar, Fenerbahçe’nin Konyaspor’da puan kaybedip farkın 6’ya çıkması biz yine şampiyon olacağız dediğim hafta. Onun dışında hep iyi olacağımıza ve kazanacağımıza inandım. İki puanı 6’ya çıkardığınız yerde sizin de puan kaybetme şansınız oluyordu. Son bölüme girdiğimizde yüzde 90 şampiyon olduk dediğimiz hafta oydu.”

“Bizim için önemli gözüken dört mevki var. Bunun yanı sıra transfer dönemini bilemiyorsunuz. Gidecekler, kalacaklar, Avrupa Şampiyonası, teklif alacak oyuncularımız olabilir. Savunam hattında yabancı oyuncularımız var. Orta sahada Torreira gibi devamlılığı olan bir oyuncumuz var. Mauro Icardi Galatasaray’ın sembolü oldu. Bugün onunla da konuştuk. Önümüzdeki sene ile ilgili planlamamızı ona hatırlattık. Ailesiyle beraber. Çok mutlu. Arjantin’e gidecek ve temmuz ayında bizimle birlikte kampa katılacak. Mertens ile yenileme kararı aldık. Mertens bizim için saha içi ve dışı çok önemli bir oyuncu.” 

“GELECEK SEZON HEPİMİZ İÇİN DAHA GÜZEL OLACAK”

“Güzel bir kadromuz ve bütçemiz var. Katacağımız önemli oyuncularla Galatasaray bu ligin tekrar favorisi olacaktır. Bu pozitif havayı sürdürmemiz ve şampiyonluğun keyfine varmamız gerekiyor. Çok kısa bir zamanda şampiyonluğu unutuyoruz ama lig başlayana kadar Galatasaray camiasının şampiyonluğu kutlaması gerekiyor. Bu yazı şampiyonlukla geçirdikten sonra yeni sezona başlayacağız. Sadece bu başarımıza ve mutluluğumuza odaklanalım. Gelecek sezon hepimiz için daha güzel olacak. Stadımızda yakaladığımız atmosferi tekrar yaşayacağız. Galatasaray’ı çok önemli bir yıl bekliyor. Avrupa’da da başarı bizim için Türkiye Ligi ile bizim için çok önemli bir hedef olacak.”

“Medya ekibimiz muhteşem. Bizim düşünmediğimiz şeyleri önce onlar düşünüyor. Galatasaray olarak çok şanslıyız. Bizimle çalışan medya ekibi, sosyal medya ekibimiz Türkiye’nin en iyisi .Çok yaratıcılar. Önemli bir şekilde damga vuruyorlar. Onlar da çok büyük övgüyü alıyorlar.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Teknik Direktörümüz Okan Buruk’tan özel açıklamalar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kamu Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin